Nico van der Boor
Fotografie
© 2009-2016 Nico van der Boor
Welkom
Allereerst wil ik je van harte welkom heten op mijn website.

Graag wil ik je een indruk geven  van mijn werk: opdrachten, studiowerk, reisfotografie en vrije werk.

Op de verschillende pagina's  kom je - gerubriceerd naar onderwerp en gemixed - van allerlei soorten foto's tegen. Dat vind ik het mooie van fotografie. Ik hou er van om heel erg in de breedte actief zijn. Ieder situatie vereist namelijk een andere aanpak, een andere kijk op het onderwerp en vooral een andere kijk op de mensen en de wereld om mij heen.
Altijd wilde ik al meer van de wereld zien. Ik wilde in verre landen in contact komen met culturen, die ik alleen van verhalen kende. Voor mijn eerste reis kocht ik een digitale camera. Een mooie gelegenheid om ook te onderzoeken of digitale fotografie voor mij was weggelegd. En er ging een wereld voor mij open. Het virus had opnieuw toegeslagen en hoe.....

Als autodidact ben ik mij steeds meer in de verschillende soorten fotografie gaan ontwikkelen en daarnaast ben ik me gaan toeleggen op de digitale beeldbewerking. Dit heeft geresulteerd in opdrachten voor het bedrijfsleven en het ontwikkelen van portfolioís voor mensen, die een toekomst in de culturele wereld ambiŽren of die het gewoon leuk vinden om mooie fotoís van zichzelf te hebben.

Ondertussen ben ik me fotografisch blijven 'ontwikkelen' en heb met goed gevolg de fotovakschool doorlopen.